Élménybeszámoló 2012 Szelidi-tó

Élménybeszámoló

Találkozóról képek --> itt <---

Pénteken délután szerencsésen megérkeztünk az előre leegyeztetett kempingbe. Sajnos a helyválasztás nem bizonyult a legjobbnak. A kemping minősége enyhén szólva hagyott némi kivetnivalót maga után. Mivel egyik kemping érte a másikat, felkerekedtünk hát és kerestünk egy színvonalas alvóhelyet. Szép sorban megérkeztek a kis Marutik.

Mindenki megkapta a névre szóló emléklapot, az utolsó pillanatban legyártatott klubmatricát és egy, a Sumo Suzukinál kibulizott Maruti tollat. Sátort állítottunk, ismerkedtünk a találkozó kabala cicukájával, Herkulessel. Néhányan már aznap este megmártóztunk a tóban, ami meglepően meleg volt. Sötétedés után tábortüzet gyújtottunk és a szalonnák pirulása közben elkezdtünk ismerkedni egymással. Egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy ideje lenne lepihenni, mert átnyúlt a beszélgetés szombatra.

 

 

A reggeli ébresztő sem hiányzott. Egy mentőhelikopter hangjára ébredtünk. Felkerestük a helyi kisboltot, ahol frissen sült péksütik között mazsolázhattunk. Fiúk a délelőttöt az autók megnézésével és szerelési infok, ötletek cseréjével kezdték. Lányok lufit fújtak, elkezdődhetett az akadálypálya felállítása. Közben megérkezett Contear, így ő sem maradt le a versenyekről. Első versenyszámban bekötött szemmel, egy mitfahrer segítségével kellett a lufik között időre végigszlalomozni. Bár nem 140-es tempóval, de így is fölényesen Vé nevű versenyzőnk és párja nyert. Második játékban minden erőnket bevetve arra vállalkoztunk, hogy egy megadott távolságra eltoljuk kicsi autóinkat. Rubber21 és párja villámsebességgel átgurították a pályán autójukat, megszerezve ezzel az első helyet. Utolsó számunk a „kinek pótkerék hajító, kinek gurító” verseny volt. Ezt nagy fölénnyel szintén rubber21 nevű versenyzőnk nyerte. Külön szeretném kiemelni ebben a számban egyetlen női indulónkat, Conteart, aki megpróbálta felvenni a versenyt a fiúkkal. Ezután mindenki oklevelet kapott. A fizikai megpróbáltatások után közösen lementünk a strandra megebédelni és fürödni. A délutánt beszélgetéssel, hideg üdítő, jégkrém felkutatásával és Contear által összeállított Kresz - teszt kitöltésével folytattuk. Az autók nézegetése, róluk való infocsere folyamatosan zajlott a háttérben. Késő délután, mikor a meleg már kezdett csillapodni, összeálltunk egy közös kocsi fényképezéshez, majd indulhatott a felvonulás. Dunapatajig követtük egymást lufival, dudálással. Sokan jópofának találták ezt, visszaintegetéssel, dudálással jelezték szimpátiájukat. Ezzel a találkozó hivatalos része véget ért, többen tábort bontottak és felkerekedtek. Két kocsival azonban még maradtunk. Szombat este a közös fürdőzés után elindultunk, hogy keressünk egy szimpatikus helyet, megvacsorázhatunk. Sajnos ezen a környéken nincsenek kimondott éttermek, csak pub jellegű helyek, ráadásul a szép kártya elfogadására csupán egy bizonyult alkalmasnak. Így igen korlátozottá vált a választási lehetőség. Az esti villámlás megijesztett bennünket, de végül ezt is szerencsésen, vihar nélkül, szárazon megúsztuk. Vasárnap, reggeli után beszélgettünk még egy jót, összepakoltuk a táborhelyet, mi is sátrat bontottunk és elégedetten hazafelé vettük az irányt.

Sikerült egy jó kis magnak összekovácsolódnia, akik jól érezték magukat és reméljük a jövő nyári találkozóra is eljönnek.

Találkozóról képek --> itt <---